3 sjove udendørsaktiviteter, som hele familien kan samles om

Sjove gel balls
3 sjove udendørsaktiviteter, som hele familien kan samles om
Henrik Andersen
-
24/03/2023
-

Der er ikke noget bedre end at være udenfor i haven sammen med dem, du holder allermest af – selvfølgelig din familie. Der findes masser af sjove udendørsaktivitet, som I kan give jer i kast med, og det handler bare om at vælge noget, som alle familiens medlemmer kan være med til. Her får du tre konkrete bud på sjove udendørsaktiviteter, som egner sig til hele familien.

En vandkamp med alt, hvad det indebærer

En vandkamp er en sjov leg i haven, som hele familien kan være med til. Der er ikke noget mere forfriskende på en varm sommerdag end en god gammeldags vandkamp. Her kan I både bruge vandgeværer, vandballoner, vandslangen og alle andre remedier, som er indenfor rækkevidde. I krig gælder alle kneb, og det gælder selvfølgelig også vandkampe.

I kan også arrangere forskellige vandlege, hvis vandkamp ikke lige er sagen. Det kan eksempelvis være at lave en glidebane i haven. Det kræver ikke mere end et par sorte sække, som er revet over, noget sulfo og selvfølgelig en vandslange. Ellers kan I arrangere en Gel Blaster-kamp, hvor I skyder Gel Balls mod hinanden.

Skattejagt i haven

Hvis det ikke skal handle om at få pulsen op, så er en skattejagt altid en sjov og udfordrende aktivitet, som hele familien kan være med til. I bestemmer selv, hvor avanceret den skal være, og der kan eksempelvis være forskellige udfordringer undervejs – og så skal der naturligvis være et vaskeægte skattekort, som I skal følge.

Selvom skattejagt primært er noget, som man arrangerer i forbindelse med en børnefødselsdag, så behøver det ikke udelukkende at være i forbindelse med en fødselsdag eller anden begivenhed. I kan sagtens arrangere en sjov og hyggelig skattejagt, som I kan bruge tid på sammen i familien.

Tag på picnic i baghaven

En simpel, men sjov udendørsaktivitet, som hele familien kan samles om, er picnic – og I behøver ikke at tage væk fra matriklen for at tage på picnic. Tag en kurv med lækre snacks og mad med ud i baghaven, slå jer ned i solen og brug de næste par timer på at hygge jer sammen – så kan I altid gemme vandkampen til senere.

Copyright 2024 - Pilanto Aps